Bellen phone
Mailen mail1
Route route
Bellen phone
Mailen mail1
Route route
Risqwise
Risqwise
Onafhankelijk, objectief en persoonlijk adviseren
Risqwise
Risqwise
Onafhankelijk, objectief en persoonlijk adviseren

ICT

Risqwise wordt regelmatig benaderd door ICT-ondernemingen die uitdagingen tegenkomen op het gebied van het verzekeren van hun aansprakelijkheidsrisico’s. Vaak worden vanuit opdrachtgevers inkoopvoorwaarden opgelegd waaruit een verplichting volgt om het beroepsaansprakelijkheidsrisico te verzekeren. Belangrijk is dat een dergelijke verzekering aansluit bij deze inkoopvoorwaarden.

Ook wordt Risqwise ingeschakeld bij het opzetten van collectieve pensioenregelingen of bij aanschrijvingen door STIPP wanneer er detacheringsactiviteiten plaatsvinden. Door ons uitgebreide netwerk bij verzekeraars kunnen wij altijd een passende oplossing aanbieden. Of het dus gaat om pensioen, aansprakelijkheidsverzekeringen of andere verzekeringen. Wilt u meer informatie over onze diensten ontvangen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Risqwise

Alle specialisaties

monitor-1

ICT

Risqwise adviseert ICT-ondernemingen in het verzekeren van o.a. aansprakelijkheidsrisico’s en collectieve pensioenregelingen.

Lees meer

legal-paper

Advocatuur

Risqwise biedt verzekeringsoplossingen speciaal voor in Nederland gevestigde advocaten. Wij zijn dé specialist voor deze doelgroep!

Lees meer

lightbulb

Life Science

Risqwise heeft veel ervaring in de Life Science sector met een groot aantal (beursgenoteerde) Life Science klanten.


Lees meer

edit-2

Overig

Risqwise verzekert bijna 1 miljard aan zakelijk commercieel vastgoed. En we hebben veel accountants, fiscalisten en andere adviseurs in de boeken.

Lees meer

Contact Risqwise

Bezoekadres
Wilhelminakade 1 (Maastoren 43e Verdieping)
3072 AP Rotterdam

Correspondentieadres
Postbus 1985
3000 BZ Rotterdam

t. +31 (0)10 2410307

Heeft u vragen?