Bellen phone
Mailen mail1
Route route
Bellen phone
Mailen mail1
Route route
Risqwise
Risqwise
Onafhankelijk, objectief en persoonlijk adviseren
Risqwise
Risqwise
Onafhankelijk, objectief en persoonlijk adviseren

Overige sectoren

Naast de specialisatie van Risqwise in Life Science, Advocatuur en ICT hebben we uiteraard ook veel kennis en ervaring in vele andere branches. Zo verzekeren we bijna 1 miljard aan zakelijk commercieel vastgoed en hebben we veel accountants, fiscalisten en andere adviseurs in de boeken. Maar we willen ook eerlijk zijn over waar we minder affiniteit mee hebben. Zo adviseren we geen particulieren, geen klein MKB, zoals retail (slagers, bakkers en winkels). En ook de industriële risico’s als Chemie en Opslag/Overslag passen niet in onze scope. Uiteraard kunnen we u binnen ons netwerk wel verder helpen door u met een collega advieskantoor met de juiste persoon in contact te brengen.

Risqwise

Alle specialisaties

monitor-1

ICT

Risqwise adviseert ICT-ondernemingen in het verzekeren van o.a. aansprakelijkheidsrisico’s en collectieve pensioenregelingen.


Lees meer

legal-paper

Advocatuur

Risqwise biedt verzekeringsoplossingen speciaal voor in Nederland gevestigde advocaten. Wij zijn dé specialist voor deze doelgroep!

Lees meer

lightbulb

Life Science

Risqwise heeft veel ervaring in de Life Science sector met een groot aantal (beursgenoteerde) Life Science klanten.Lees meer

edit-2

Apotheken

Risqwise is specialist op het gebied van zakelijke verzekeringen voor apotheken!
Lees meer

Contact Risqwise

Bezoekadres
Van Nelleweg 1 (Expeditiegebouw)
3044 BZ Rotterdam 

Correspondentieadres
Postbus 10145
3004 AC ROTTERDAM

t. +31 (0)10 2410307

Heeft u vragen?