Bellen phone
Mailen mail1
Route route
Bellen phone
Mailen mail1
Route route
Risqwise
Risqwise
Onafhankelijk, objectief en persoonlijk adviseren
Risqwise
Risqwise
Onafhankelijk, objectief en persoonlijk adviseren

Over Risqwise

Risqwise is in 2007 opgericht door Jasper de Regt en Martijn van Altenburg. Risqwise is een specialist op het gebied van verzekeringsoplossingen voor (middel-)grote ondernemingen. Wij zijn niet afhankelijk van enige bank/verzekeraar of externe aandeelhouder. Daardoor kunnen wij zonder conflicterende belangen de behoeftes van haar zakelijke relaties in kaart brengen en daar volledig objectief over adviseren.

Risqwise kan hierbij gebruik maken van alle in Nederland gevestigde verzekeraars. Voor de internationale klanten kunnen de risico’s door middel van hun uitgebreide internationale netwerk in alle landen geplaatst worden.

Onze onafhankelijkheid, deskundigheid, lange ervaring en brede netwerk zorgen ervoor dat Risqwise ook voor u een uitstekende verzekeringsaanbieding kan doen!

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen

Jasper de Regt

Jasper de Regt (1973) studeerde rechten in Leiden en begon met werken in 1998 bij verzekeringsmakelaar Aon in Rotterdam. Na ruim 6 jaar stapte hij over naar een middelgrote verzekeringsmakelaar in Amsterdam, waarna in 2007 met collega Martijn van Altenburg Risqwise opgericht werd. Hij heeft altijd relaties in de groot zakelijke markt bediend op het gebied van schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen, waarbij zijn specialisme op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen altijd het speerpunt is geweest

“De meeste ondernemingen hebben zeer weinig interesse voor alle zaken op het gebied van verzekeringen. Belangrijk voor hen is dan ook dat alles hieromtrent goed geregeld wordt en dat ze er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Ik neem zo veel mogelijk werk uit handen van onze klanten en we zorgen er actief voor dat de verzekeringsportefeuilles up-to-date blijven. Vertrouwen, deskundigheid, snel handelen en transparant werken zijn voor mij de belangrijkste elementen om mijn werk zo optimaal mogelijk te doen.”

Martijn van Altenburg

Martijn van Altenburg (1976) genoot zijn economische opleiding in Tilburg en Rotterdam. Na een paar jaar bij het pensioenbedrijf van Nationale-Nederlanden gewerkt te hebben koos hij ervoor om dichter bij de eindklant te zitten en heeft in loondienstverband 7 jaar (middel) grote ondernemingen geadviseerd op het gebied van collectieve pensioen-, zorg- en inkomensoplossingen. In 2007 heeft hij de bewuste keuze gemaakt om zijn dienstverlening verder te professionaliseren en heeft hiervoor met Jasper de Regt Risqwise opgericht.

“De verzekeringsbranche kenmerkt zich door complexe producten en gebrekkige communicatie. Mijn kracht ligt erin de complexiteit te vereenvoudigen en begrijpelijke pensioen- en inkomensoplossingen te ontwerpen voor onze cliënten. Mijn rol is die van adviseur, maar ook die van tolk tussen verzekeraars en eindklant, omdat beiden op een verschillende golflengte communiceren.”

Risqwise

Alle specialisaties

monitor-1

ICT

Risqwise adviseert ICT-ondernemingen in het verzekeren van o.a. aansprakelijkheidsrisico’s en collectieve pensioenregelingen.


Lees meer

legal-paper

Advocatuur

Risqwise biedt verzekeringsoplossingen speciaal voor in Nederland gevestigde advocaten. Wij zijn dé specialist voor deze doelgroep!

Lees meer

lightbulb

Life Science

Risqwise heeft veel ervaring in de Life Science sector met een groot aantal (beursgenoteerde) Life Science klanten.Lees meer

edit-2

Apotheken

Risqwise is specialist op het gebied van zakelijke verzekeringen voor apotheken!
Lees meer

Contact Risqwise

Bezoekadres
Van Nelleweg 1 (Expeditiegebouw)
3044 BZ Rotterdam 

Correspondentieadres
Postbus 10145
3004 AC ROTTERDAM

t. +31 (0)10 2410307

 

Heeft u vragen?